“Bij praten bleef het niet”

Vanuit Egmond aan Zee reed Mariska al jaren langs het kantoor aan de Kennemerstraatweg naar haar vorige werkgever in Alkmaar en altijd dacht zij dan ‘’ Als ik nog eens weg wil, dan ga ik zeker met De Hooge Waerder praten.” En bij praten bleef het niet, sinds september vorig jaar is Mariska als assistent accountant werkzaam bij De Hooge Waerder.

De Hooge Waerder is wat kleiner, informeler en meer regionaal georiënteerd dan haar vorige werkgever en dat bevalt Mariska goed. “Je leert alle collega’s zo makkelijker kennen wat het stellen van vragen vereenvoudigt.” Daarnaast sta je dichter bij de klant en krijg je meteen verantwoordelijkheid. Allemaal elementen, die naast de betere doorgroeimogelijkheden, voor Mariska de doorslag gaven om voor deze nieuwe uitdaging te gaan.

Mariska’s vriend heeft een eigen bedrijf waarvoor zij al jaren een deel van de financiële administratie verzorgt. Zo ervaart zij van heel dichtbij hoe een goede administratieve ondersteuning een ondernemer kan ontzorgen. Dit is wat Mariska bij De Hooge Waerder ook voor haar klanten nastreeft. Altijd in gedachte houdend hoe zij geholpen zou willen worden als zij klant zou zijn. Zo kan zij toegevoegde waarde leveren wat haar veel voldoening geeft.
De ambitie om beter te worden in haar vak wordt door De Hooge Waerder gestimuleerd door niet alleen de mogelijkheid te bieden om vaktechnisch opleidingen te volgen maar juist ook soft skills te verbeteren zoals bijvoorbeeld de workshopreeks gespreksvaardigheden waar zij nu aan deelneemt.

In Egmond aan Zee waar Mariska woont is zij vooral op het strand te vinden om hard te lopen. Een sport die veel van haar nieuwe collega’s ook beoefenen en wat De Hooge Waerder ook actief ondersteunt door trainingen te organiseren en kleding te leveren bij deelname aan de Dam tot Dam loop en binnenkort de Groet uit Schoorl run. Deze betrokkenheid van De Hooge Waerder bij haar medewerkers die ook blijkt uit de tegemoetkoming voor de hogere energielasten en de vele uitjes die worden georganiseerd, valt Mariska op en wordt door haar gewaardeerd.

 

DEEL DIT BERICHT