Groeien bij De Hooge Waerder: Vincent Rozemeijer

Of je nu als stagiair of later in je loopbaan bij De Hooge Waerder start, iedereen krijgt alle kansen en begeleiding om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Maak nader kennis met Vincent Rozemeijer die per 1 januari is benoemd tot Director in de MKB praktijk op ons kantoor in Haarlem.

Gefeliciteerd met je benoeming.

Ben je trots?

Ja zeker, het is altijd fijn om waardering te krijgen. Met een gezin met drie jonge dochters en een vijf-daagse werkweek is het soms wel even kunst- en vliegwerk om je tijd en energie goed te verdelen. Een goede balans tussen werk en privé is dan wel noodzakelijk. En daarom ben ik er wel trots op dat ik dit nu bereikt heb.

Wat maakt het werken bij De Hooge Waerder zo prettig?

Het begeleiden van jonge collega’s vind ik heel erg leuk en houdt me scherp en fris. Het klantcontact wordt naarmate je meer ervaring hebt ook alleen maar leuker. Je kan meer toegevoegde waarde leveren en dan is het mooi als je die waardering ook van de klant terug krijgt. Wat is er nou mooier als een klant zegt dat hij blij met je is.

Wat is je volgende doel?

Partner worden is altijd mijn ambitie geweest en die ambitie heb ik nog steeds. Ik ben nu 43 en voor mijn 47e wil ik wel Partner zijn.

Hoe heb je je promotie gevierd?

Ik ga het zeker nog met een etentje vieren met mijn vrouw en dochters. Maar ik ga natuurlijk ook wat doen voor mijn collega’s. Zij zijn immers onderdeel van mijn succes.

 

Vincent Rozemeijer

DEEL DIT BERICHT