Ik heb mijn promotie omarmd: Ramon Wortelboer, Director

Of je nu als stagiair of later in je loopbaan bij De Hooge Waerder start, iedereen krijgt alle kansen en begeleiding om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Maak nader kennis met Ramon Wortelboer, die is benoemd tot Director van onze afdeling Personeelsdiensten

Gefeliciteerd met je benoeming.

Ben je trots?

Ja het is toch een stuk waardering. Ik ben al 15 jaar mijn met afdeling bezig en dan zie ik het echt als een waardering voor wat ik in al die jaren heb bereikt. Voor mij verandert er niet zoveel: “Ramon blijft de Ramon wie hij is.”

Wat maakt het werken bij De Hooge Waerder zo prettig?

Wel in samenspraak, maar ik kan mijn ding doen. Ik krijg de ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.

Wat is je volgende doel?

Ik ben 53 en zit in een andere levensfase dan mijn collega’s Mike en Mathijs die ook Director zijn geworden. Ik wil geen partner worden. Mijn ambitie is om met mijn collega’s de loonafdeling te laten groeien, stabieler te maken en de kwaliteit te verhogen.

Hoe heb je je promotie gevierd?

Ik ben er heel erg blij mee en heb het omarmd.

 

DEEL DIT BERICHT