Ik kan mijn eigen keuzes maken

Leer de collega’s van De Hooge Waerder eens op een andere manier kennen, deze keer Sofia Ta Quang, assistent accountant.

Wat is je huidige gemoedstoestand?

Ik voel me goed omdat ik met plezier naar mijn werk ga. Ik heb leuke collega’s en er is altijd een goede werksfeer. We zijn een hecht team en dat maakt het werk ook leuker.

Wat is je levensmotto?

Ik heb eigenlijk niet echt een levensmotto, maar als ik kan doen wat ik wil, dan ben ik al tevreden. Zo kan ik mijn tijd spenderen aan dingen waar ik gelukkig van word.

Waar heb je een hekel aan?

Dat is een lastige vraag omdat ik nergens een hekel aan heb. Maar ik vind mijn werk soms wat minder leuk als een klant een hele chaotische administratie aanlevert. En ik ben dan wel weer blij als ik het allemaal samen met mijn collega’s weer in orde heb gemaakt.

Waar ben je trots op?

De vrijheid, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden die ik bij De Hooge Waerder heb en dat ik mijn eigen keuzes kan maken. Ik weet wat ik per week moet doen, maar ik bepaal zelf wanneer ik wat doe. Ook merk ik dat de werkzaamheden uitdagender worden, waardoor ik ook verder kan groeien in mijn ontwikkeling.

Wat is je advies aan je toekomstige collega?

Wees open. Wij zijn een hechte groep en als je je voor ons open stelt dan nemen we je ook snel mee op onze gezamenlijke privé-uitjes na het werk. Zo zijn we vorig jaar met elkaar een weekend naar Maastricht geweest.

DEEL DIT BERICHT