Ik zit lekker op mijn plek

Leer de werknemers van De Hooge Waerder eens op een andere manier kennen, deze keer Thomas Geenen, adviseur Corporate Finance

Wat is je huidige gemoedstoestand?

Goed, ik zit lekker op mijn plek. De overstap naar De Hooge Waerder in februari dit jaar was wel een moment voor mij. Naar een totaal andere branche en functie waarin ik geen enkele ervaring had. Ik ben ambitieus en wilde na 3 jaar wel een nieuwe stap maken. En dat was niet zo makkelijk. Ik heb veel brieven verstuurd en kwam er achter dat ik niet goed wist wat ik nu zocht. Dat heeft mijn ogen wel even geopend en aan het denken gezet. Wat vind ik nou leuk? In mijn vrije tijd lees ik graag nieuws over ondernemers en bedrijfsontwikkelingen. Een functie in Corporate Finance sluit dan het beste aan bij deze passie van mij. Via een vriend van mij die al bij De Hooge Waerder werkt kwam ik in contact met de afdeling waar ik nu met plezier werk.

Wat is je levensmotto?

Ik streef naar het hoogst haalbare. Niet alleen in mijn werk maar ook in de sporten die ik beoefen. Ik ben net begonnen met golfen en ik raak iedere keer wel een paar ballen kwijt. Maar dat motiveert me wel om mijn best te blijven doen. Voor het hardlopen plan ik regelmatig wedstrijden in. Die stok achter de deur werkt goed voor mij.

Waar heb je een hekel aan?

Dat probeer ik eigenlijk zo min mogelijk te laten merken. Ik ben een man van mijn woord. Ik doe wat ik beloof en verwacht dat ook van de ander. En als dat niet gebeurt dan geef ik je nog een kans, maar na een paar keer houdt dat wel op.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Na mijn VMBO-T ben ik naar de Havo gegaan en heb daarna het HBO en post-HBO afgerond en heb nu een mooie baan bij De Hooge Waerder.

Wat is je advies aan je toekomstige collega?

Zoek iets waar je plezier in hebt, dan komt het vanzelf goed. Het is niet veel moeilijker dan dat en geef je daar dan ook aan over.

 

DEEL DIT BERICHT