Onze nieuwe Partner: Ivo Peeters

Of je nu als stagiair of later in je loopbaan bij De Hooge Waerder start, iedereen krijgt alle kansen en begeleiding om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Maak nader kennis met Ivo Peeters, die is benoemd tot Partner in de MKB praktijk op ons kantoor in Alkmaar.

Gefeliciteerd met je benoeming.

Ben je trots?

Ja, uiteraard. Partner worden is een doel wat ik al langer nastreef en als ik dan zo de waardering krijg voor mijn werk dan ben ik daar wel heel blij mee.

Wat maakt het werken bij De Hooge Waerder zo prettig?

De Hooge Waerder is een hele dynamische organisatie waar veel kennis aanwezig is en alle collega’s elkaar altijd willen helpen om beter te worden en verder te komen. Iedereen krijgt de ruimte zich te ontwikkelen.

We werken hard, maar er wordt ook veel gelachen.

Wat is je volgende doel?

Mijn eigen team verder ontwikkelen in vakkennis en vaardigheden. Verbreding van de klantportefeuille is ook een doel voor de komende jaren.

In mijn functie als Hoofd Vaktechniek streef ik, De Hooge Waerder breed, naar een hoge kwaliteit van onze dossiers.

Hoe heb je je promotie gevierd? Ik heb samen met mijn vrouw een fles champagne open getrokken.

 

DEEL DIT BERICHT