Sta positief in het leven

Leer de collega’s van De Hooge Waerder eens op een andere manier kennen. Deze keer Renée Balder, belastingadviseur.

Wat is je huidige gemoedstoestand?

Het gaat goed. Ik ben de laatste tijd met veel nieuwe werkzaamheden bezig en dat maakt mijn werk meer divers en uitdagender. Ik krijg meer verantwoordelijkheid en dat bevalt me goed.

Wat is je levensmotto?

Ik sta positief in het leven en dat wil ik ook uitstralen op anderen zodat zij ook positief op mij reageren. Dat ik mij niet snel ergens druk over maak past hier ook wel goed bij.

Waar heb je een hekel aan?

Dat is een lastige vraag. Ik heb er echt een ontzettende hekel aan als ik ’s ochtends in de regen naar mijn werk moet fietsen. Werken bij De Hooge Waerder bevalt goed en ik kan niet iets in mijn werk bedenken waar ik een hekel aan heb.

Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik kwam op mijn 21e in de eindfase van mijn master opleiding bij De Hooge Waerder werken. In de afgelopen 3 jaar heb ik heel veel geleerd en juist het in de praktijk brengen van de theorie maakt mijn vak als belastingadviseur nog interessanter en veelzijdiger.

Wat is je advies aan je toekomstige collega?

Neem een actieve, open houding aan. Sta open voor nieuwe collega’s, nieuw werk en neem deel aan alle leuke activiteiten die bij ons worden georganiseerd. Zo hebben we morgen ons jaarlijkse personeelsbijeenkomst en gaan we over twee weken met het hele kantoor padel spelen.

 

Renée Balder

DEEL DIT BERICHT