van Junior tot Director: Mathijs van Hooff

Of je nu als stagiair of later in je loopbaan bij De Hooge Waerder start, iedereen krijgt alle kansen en begeleiding om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Maak nader kennis met Mathijs van Hooff, die per 1 januari is benoemd tot Director in de MKB praktijk op ons kantoor in Beverwijk.

Gefeliciteerd met je benoeming.

Ben je trots?

Ja, ik zie het wel als een beloning voor mijn ontwikkeling van junior tot Director. En ik ben blij dat anderen het zo zien. Zelf ben ik niet van het terugkijken, ik kijk liever vooruit.

Wat maakt het werken bij De Hooge Waerder zo prettig?

Ik heb klanten in hele diverse branches en dat maakt mijn werk erg afwisselend. Daarnaast krijg ik de vrijheid mijn klanten te bedienen op de manier zoals ik dat wil. Ik ben leidinggevende van meerdere  collega’s en dan is het mooi om te zien dat zij meer verantwoordelijkheid in het werk pakken. Dit houdt in dat ik mij weer met andere zaken kan bezighouden. Dat geeft mij echt voldoening.

Wat is je volgende doel?

Eerst wil ik mij goed door ontwikkelen in mijn huidige nieuwe rol, maar als het mogelijk is wil ik op termijn wel Partner worden. Ik ben nu 35 en heb nog genoeg ambities.

Heb je je promotie gevierd?

Nee, eigenlijk niet. Een week voor mijn benoeming heb ik mijn accountantstitel gehaald en dat heb ik toen wel gevierd met champagne met mijn vrouw en een borrel met vrienden. Het vieren van de promotie staat nog op de planning.

 

Mathijs van Hooff

DEEL DIT BERICHT