We doen het samen

Leer de collega’s van De Hooge Waerder eens op een ander manier kennen, deze keer Candice van Kan, loonspecialist.

Wat is je huidige gemoedstoestand?

Prima, ik heb het naar mijn zin en zit goed in mijn vel. De coronaperiode was een lastige tijd voor mij en dan is het fijn om te merken dat mijn collega’s en De Hooge Waerder er voor mij zijn. Na ruim 23 jaar vind ik mijn werk inhoudelijk nog steeds leuk, maar vooral het werken in een team vind ik prettig. Je staat er niet alleen voor. We zoeken samen altijd naar een oplossing voor onze klant en sparren veel met elkaar.

Wat is je levensmotto?

Dat vind ik een lastige en best zware vraag. Misschien een beetje cliché maar wel waar “geniet en pluk de dag”. Ik werk graag samen met mijn collega’s op de loonafdeling, we hebben veel plezier met elkaar. Daar past “alleen ga je sneller, samen kom je verder” wel mooi bij. Buiten het werk ben ik ook graag samen met mijn gezin, familie en of vrienden.

Waar heb je een hekel aan?

In ons werk moet je heel nauwkeurig zijn en ik controleer alles liever drie keer zodat ik zeker weet dat het goed is. Je bent toch met geld van iemand anders bezig. Dat betekent dat je op elkaar moet kunnen bouwen en dat je afspraken nakomt. Hekel is wel een naar woord, maar ik kan er slecht tegen als iemand slordig is/werkt en afspraken niet nakomt.

Waar ben je trots op?

Vandaag kreeg ik een bos bloemen van een klant die net zijn bedrijf heeft verkocht. De klant wilde mij bedanken voor de goede samenwerking in de afgelopen jaren. Dat geeft mij veel voldoening. Ik ben trots op mezelf, maar ook op mijn gezin en hoe we het samen doen.

Wat is je advies aan je toekomstige collega?

Sta open voor de ander en durf je kwetsbaar op te stellen. Als je dat doet verloopt de samenwerking met elkaar beter en bereik je als team meer.  

Candice Kan

DEEL DIT BERICHT