Ervaren Assistent Accountant

Ervaren Assistent Accountant

Alkmaar (32-40 uur)

Ervaren Assistent-Accountant (32-40 uur)
Gaat jouw hart sneller kloppen van het samenstellen van jaarrekeningen, werken in teamverband en het onderhouden van contacten met klanten? Zoek je een uitdagende en interessante baan, maar ook voldoende flexibiliteit en tijd voor jezelf? Dan is de vacature van Ervaren Assistent-Accountant bij De Hooge Waerder in Alkmaar ideaal voor jou!

Waarom deze vacature zo interessant is? 

Je hebt reeds enige ervaring bij een accountantskantoor opgedaan met het samenstellen van jaarrekeningen en je wilt je ervaring uitbreiden en verder in de praktijk brengen. Uiteraard ondersteunen wij je daarbij op alle fronten, maar we verwachten ook zeker een grote mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Je bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkelpad. 

Kantoor Alkmaar wordt jouw vaste basis waar je een goede werkplek hebt en altijd kan sparren met collega’s. Gezien de huidige maatregelen rondom COVID-19 hanteren wij de 1,5 meter afstand en wordt er zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt. Ook als we wel weer met zijn allen naar kantoor mogen bieden wij de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Gedurende jouw inwerkperiode zorgen wij dat je veilig op kantoor kan worden begeleid. In deze functie werk je nauw samen met  onder andere Jan Wagenaar en Mark Dekker. Stuur ze gerust een bericht om kennis te maken. 

Wat bieden wij jou? 

Vrijheid, zelfstandigheid en de mogelijkheid om je werk in te vullen zoals jij dat wilt. Jouw ontwikkeling verloopt individueel en niet volgens een vaste structuur. Je komt te werken in een hard werkend team in Alkmaar met veel ervaring en collega’s die jou graag van alles bij willen brengen, maar die ook graag van jou willen leren. Samen met deze collega’s ben jij verantwoordelijk voor zeer diverse klanten, voornamelijk binnen het MKB. 

Omdat het leven niet alleen draait om werken zorgen we er ook voor dat er voldoende tijd is voor ontspanning, niet alleen op de werkvloer, maar juist ook daarbuiten. Een keer overwerken komt vast wel eens voor, maar over het algemeen gaan we op tijd naar huis om voldoende tijd te hebben voor familie, vrienden, sport en/of hobby’s. 

Verder bieden we jou: 

 • Een salaris tussen €2700 en €3600 op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld
 • Collectieve zorgverzekering, pensioen en korting bij diverse sportscholen
 • Een uitstekende studiekosten regeling (mocht je op een gegeven moment weer verder willen leren) waarbij wij de kosten van les- en examengeld betalen, de boeken en eventuele reiskosten
 • De mogelijkheid en de faciliteiten om ook vanuit huis te kunnen werken (ook als we straks weer allemaal naar kantoor mogen)
 • Jaarlijks personeelsuitje (indien weer mogelijk vanwege COVID-19) in Nederland of in het buitenland met overnachting
 • Indien weer mogelijk doen we ook graag mee aan allerlei sportieve activiteiten in Noord-Holland

Wie ben jij? 

Je bent iemand die er altijd voor de volle 100% voor gaat, het resultaat telt. Die verantwoordelijkheid durf jij ook te nemen! Je beseft echter ook dat je niet alles alleen kunt doen en durft hulp te vragen en aan te bieden mocht dat nodig zijn. Binnen een team kun jij een goede sfeer creëren waarin hard werken en plezier goed samengaan. Je hebt aandacht voor anderen, een positieve blik op het leven en kan mensen met elkaar verbinden. 

Je vindt het een uitdaging om telkens weer overal in te duiken, je werkt nauwkeurig en bent  betrouwbaar en betrokken. 

Verder beschik jij over: 

 • Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding
 • Minstens 3 jaar relevante werkervaring als Assistent-Accountant
 • Analytische en cijfermatig inzicht
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je klantgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Direct solliciteren of meer informatie? 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan je cv via de solliciteerbutton voor een vrijblijvende kennismaking. Wil je eerst meer informatie? Geen probleem. Neem contact op met Jan Wagenaar, Partner De Hooge Waerder via 06-51244430 of Sylvia Verëll, HR adviseur, via 06-83663020. 

Wie zijn wij? 

De Hooge Waerder is een allround dienstverlener. We bestaan ruim 40 jaar. Op onze vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Heerhugowaard, Haarlem en Amsterdam werken ongeveer 150 collega’s. Op alle locaties hebben wij een grote en gevarieerde klantenportefeuille. Voornamelijk MKB maar ook grote ondernemingen en internationale bedrijven behoren tot onze klantenkring. 

Ondernemers kunnen bij ons terecht voor al hun vraagstukken. Omdat we energie krijgen van het vertrouwen van onze klanten. Omdat we ondernemers willen ontzorgen, bijstaan en begeleiden op hun pad. Omdat we trots zijn op de kennis en kunde waarmee we dat doen. Wil je meer weten over  De Hooge Waerder? Bekijk dan onze website

Acquisitie door verschillende bureaus wordt niet op prijs gesteld. Wij vertrouwen erop deze vacature zelf te kunnen vervullen.

 

Plaats: Alkmaar

Opleiding: HBO

Tijd: 32-40 uur

Solliciteer nu!

Door verder te gaan met het versturen van dit formulier bevestig je akkoord te gaan met onze privacy verklaring.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures

Door verder te gaan met het versturen van dit formulier bevestig je akkoord te gaan met onze privacy verklaring.