Assistent Accountant

Assistent Accountant

Alkmaar/Heerhugowaard/Bevewijk (24-40 uur)

Ben jij  Assistant-Accountant en zoek je een werkomgeving waarbij je echt ‘waerde’ kan toevoegen? Voel jij je verantwoordelijk voor je werk en je klanten, ben je betrokken en servicegericht? En wil je graag werken bij het leukste accountantskantoor in Noord-Holland? 

Waarom deze vacature zo interessant is 

Door uitbreiding van ons klantenbestand en daarmee de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar meerdere Assistent-Accountants voor de samenstel- adviespraktijk. Van beginnend tot ervaren, voor verschillende locaties en zowel parttime als fulltime. Volop mogelijkheden dus! 

Je komt te werken op de samenstel- adviespraktijk en biedt daar ondersteuning bij onder andere het samenstellen van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages en financiële administraties. Je hebt veelvuldig contact met de klanten en ondersteunt de accountants op allerlei vlakken. Samen met je collega’s wil je echt ‘waerde’ toevoegen. Wij willen onze klanten graag ontzorgen en we zijn trots op de kennis, kunde en enthousiasme waarmee we dat doen.

Uiteraard ondersteunen wij je op alle fronten, maar we verwachten ook een grote mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Je bent medeverantwoordelijk voor je eigen ontwikkelpad. Wil je doorleren voor Accountant AA dan bieden wij die mogelijkheid Wil je juist assistent blijven en je op andere vlakken verder verdiepen dan kan dat ook. 

Afhankelijk van jouw ervaring en jouw woonplaats kijken we samen welke locatie jouw vaste standplaats wordt. Dat kan Alkmaar, Heerhugowaard of Beverwijk zijn. Welke locatie het ook wordt je hebt altijd een goede werkplek en voldoende collega’s om mee te sparren en van te leren. Het kan zijn dat je komt te werken met Jan WagenaarKarin Pijkeren of Denis Wortelboer. Stuur ze gerust alvast een bericht om kennis te maken. 

Wat bieden wij jou? 

Vrijheid, zelfstandigheid en de mogelijkheid om je werk in te vullen zoals jij dat wilt. Jouw ontwikkeling verloopt individueel en niet volgens een vaste structuur. Je komt te werken in een hecht en collegiaal team op één van onze locaties met veel ervaring en collega’s die jou graag van alles bij willen brengen, maar die ook graag van jou willen leren. Samen met deze collega’s ben jij verantwoordelijk voor zeer diverse klanten, voornamelijk binnen het MKB. 

Omdat het leven niet alleen draait om werken zorgen we voldoende tijd voor ontspanning, niet alleen op de werkvloer, maar juist ook daarbuiten. Een keer overwerken komt vast wel eens voor, maar over het algemeen gaan we op tijd naar huis om voldoende tijd te hebben voor familie, vrienden, sport en/of hobby’s. En ook met elkaar doen we leuke dingen, zo zijn wij met alle medewerkers in het verleden al geweest in o.a. Praag, Parijs, Berlijn en Sicilië en gaan we volgend jaar een paar dagen naar Lissabon! 

Verder bieden we jou: 

 • Een goed salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld
 • Collectieve zorgverzekering, pensioen en korting bij diverse sportscholen
 • Een uitstekende studiekosten regeling waarbij wij de kosten van les- en examengeld betalen, de boeken en eventuele reiskosten
 • De mogelijkheid en de faciliteiten om ook deels vanuit huis te kunnen werken 
 • Jaarlijks personeelsuitje in Nederland of in het buitenland met overnachting
 • Borrels, etentjes, deelname aan sportieve evenementen en andere leuke dingen

Wie ben jij? 

Je bent iemand die er altijd voor de volle 100% voor gaat, het resultaat telt. Die verantwoordelijkheid durf jij ook te nemen! Je beseft echter ook dat je niet alles alleen kunt doen en durft hulp te vragen en aan te bieden mocht dat nodig zijn. Binnen een team kun jij een goede sfeer creëeren waarin hard werken en plezier goed samengaan. Je hebt aandacht voor anderen, een positieve blik op het leven en kan mensen met elkaar verbinden. 

Je vindt het een uitdaging om overal in te duiken, je werkt nauwkeurig en bent  betrouwbaar en betrokken. 

Verder beschik jij over: 

 • Een relevante HBO opleiding (indien je deze in deeltijd volgt kun je ook al tijdens het laatste jaar van je studie bij ons komen werken)
 • Analytische en cijfermatig inzicht
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je klantgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Direct solliciteren of meer informatie? 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan je cv via de solliciteerbutton voor een vrijblijvende kennismaking. Wil je eerst meer informatie? Geen probleem. Neem contact op met Denis Wortelboer op nummer 06-51773671.

Acquisitie door verschillende bureaus wordt niet op prijs gesteld. Wij vertrouwen erop deze vacature zelf te kunnen vervullen.

Wie zijn wij? 

De Hooge Waerder is een allround dienstverlener. We bestaan ruim 40 jaar. Op onze vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Heerhugowaard, Haarlem en Amsterdam werken ongeveer 150 collega’s. Op alle locaties hebben wij een grote en gevarieerde klantenportefeuille. Voornamelijk MKB maar ook grote ondernemingen en internationale bedrijven behoren tot onze klantenkring. 

Ondernemers kunnen bij ons terecht voor al hun vraagstukken omdat;  we energie krijgen van het vertrouwen van onze klanten, we ondernemers willen ontzorgen, bijstaan en begeleiden op hun pad. We trots zijn op de kennis en kunde waarmee we dat doen. Wil je meer weten over  De Hooge Waerder? Bekijk dan onze website.

 
 

Plaats:  Alkmaar, Heerhugowaard of Beverwijk 

Opleiding: HBO

Tijd: 24-40 uur

Solliciteer nu!

Door verder te gaan met het versturen van dit formulier bevestig je akkoord te gaan met onze privacy verklaring.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures

Door verder te gaan met het versturen van dit formulier bevestig je akkoord te gaan met onze privacy verklaring.