Boekhoudkundig medewerker accountancy

Boekhoudkundig medewerker accountancy

Beverwijk (24-32 uur)

Heb jij ervaring in het verwerken van financiële administraties? Ben je cijfermatig sterk en heb je wellicht al enige ervaring in de accountancy? Hou je graag alle bordjes hoog en ben je van nature dienstverlenend? De Hooge Waerder Beverwijk zoekt een Boekhoudkundig Medewerker voor de lange termijn. Ben jij degene die wij zoeken?

Waarom deze vacature zo interessant is?
Het is de kans op een langdurige administratieve functie binnen de accountancy. Je pakt voor diverse klanten veel verschillende financiële administratieve taken op waaronder het digitaal verwerken van de inkoop-, verkoopfacturen, bankmutaties en het analyseren van de verwerkte gegevens. Je kunt tevens meedenken om voor verdere optimalisatie te zorgen van de financiële administraties met o.a. ICT-oplossingen. Daarnaast ondersteun je bij de btw-aangiftes en jaarrekeningen. Het werk is afwisselend en je hebt alle vrijheid om extra taken naar je toe te trekken.

Omdat je alle accountants op kantoor Beverwijk ondersteunt zijn de werkzaamheden afwisselend en heb je een breed en gevarieerd team om je heen. Het is aan jou om te laten zien waar je allemaal toe in staat bent, maar ook om ervoor te zorgen dat zaken op de goede manier worden aangeleverd en op de juiste wijze worden afgehandeld.

Kantoor Beverwijk wordt jouw vaste basis waar je een goede werkplek hebt en altijd kan sparren met collega’s. Gezien de huidige maatregelen rondom COVID-19 hanteren wij de 1,5 meter afstand en wordt er zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt. In deze functie werk je nauw samen met onder andere Mathijs van Hooff en Denis Wortelboer. Stuur ze gerust een bericht om kennis te maken.

Wat bieden wij jou?
Een mooie kans om jouw ondersteunende en administratieve krachten voor de volle 100% in te zetten. En dat binnen een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf in de regio. Je komt te werken in een hardwerkend team in Beverwijk met veel ervaring en collega’s. Samen met deze collega’s ben jij verantwoordelijk voor zeer diverse klanten, voornamelijk binnen het MKB.

Verder bieden we jou:

 • Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld
 • Collectieve zorgverzekering, pensioen en korting bij diverse sportscholen
 • De mogelijkheid en de faciliteiten om ook vanuit huis te kunnen werken, al heeft het wel de voorkeur om ook regelmatig op kantoor aanwezig te zijn vanwege de interactie met collega’s
 • Jaarlijks personeelsuitje (indien weer mogelijk vanwege COVID-19) in Nederland of in het buitenland met overnachting
 • Indien weer mogelijk doen we ook graag mee aan allerlei sportieve activiteiten in Noord-Holland

Wie ben jij?
Je bent iemand die accuraat werkt en het prettig vindt om administratief bezig te zijn. Je hebt een dienstverlenend karakter en werkt graag samen met en voor anderen. Je eigen ontwikkeling verlies je niet uit het oog, maar je hebt niet direct de ambitie om door te leren of te groeien naar een andere functie binnen de accountancy. Je bent betrouwbaar, betrokken en hebt een sociaal karakter. Tenslotte ben je loyaal en zoek je een baan voor de lange termijn.

Verder beschik jij over:

 • Minimaal een afgeronde relevante mbo-opleiding
 • Enkele jaren administratieve ervaring
 • Enige kennis van accountancy en\of jaarrekeningen
 • Ervaring met Exact Online en/of King Software is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Direct solliciteren of meer informatie?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan je cv via de solliciteerbutton voor een vrijblijvende kennismaking. Wil je eerst meer informatie? Geen probleem. Neem contact op met Mathijs van Hooff, Senior Accountant, via 06-22453578 of Sylvia Verëll, HR-adviseur, via 06-83663020.

Wie zijn wij?
De Hooge Waerder is een allround dienstverlener. Op onze vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Heerhugowaard, Haarlem en Amsterdam werken ongeveer 150 collega’s. Op alle locaties hebben wij een grote en gevarieerde klantenportefeuille. Voornamelijk MKB maar ook grote ondernemingen en internationale bedrijven behoren tot onze klantenkring.

Ondernemers kunnen bij ons terecht voor al hun vraagstukken. Omdat we energie krijgen van het vertrouwen van onze klanten. Omdat we ondernemers willen ontzorgen, bijstaan en begeleiden op hun pad. Omdat we trots zijn op de kennis en kunde waarmee we dat doen. Wil je meer weten over De Hooge Waerder? Bekijk dan onze website.

Acquisitie door verschillende bureaus wordt niet op prijs gesteld. Wij vertrouwen erop deze vacature zelf te kunnen vervullen.

Plaats: Beverwijk

Opleiding: MBO

Tijd: 24-32 uur

Solliciteer nu!

Door verder te gaan met het versturen van dit formulier bevestig je akkoord te gaan met onze privacy verklaring.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures

Door verder te gaan met het versturen van dit formulier bevestig je akkoord te gaan met onze privacy verklaring.