HR Medewerker (24 - 32 uur)

HR Medewerker

(24-32 uur)

Ben jij betrokken en wil je graag echt waerde toevoegen? Krijg jij energie van mensen en ben je vooral graag operationeel bezig? En werk je graag in een dynamische omgeving en kun jij in een dergelijke omgeving goed het overzicht bewaren? Dan zoekt De Hooge Waerder jou!

Waarom deze vacature zo interessant is?
Als medewerker HR ben je vooral verantwoordelijk voor het operationele proces van de in-door-en uitstroom van personeel. Denk hierbij aan het opstellen van nieuwe arbeidscontracten, het verwerken van mutaties, het voorbereiden van de maandelijkse salarisverwerking en het maken van rapportages en KPI’s. We werken met de systemen Loket en AFAS.

Daarnaast beantwoord je vragen en verstrek je informatie aan collega’s. Je organiseert de onboarding van medewerkers, de interne opleidingen, de administratie rondom werving & selectie en je komt met verbetervoorstellen voor HR-processen. Ook ben je vanuit je HR achtergrond betrokken bij diverse werkgroepen.

Tenslotte pak je ook vraagstukken op van onze klanten. Wij werken voornamelijk voor het MKB en willen onze klanten graag helpen, ook op het gebied van HR.

Kantoor Alkmaar wordt jouw vaste basis, maar je zal ook regelmatig aanwezig zijn op onze andere vestigingen in Beverwijk, Haarlem en Heerhugowaard.
In deze functie werk je nauw samen met onder andere Ellen van Duin en Denis Wortelboer.

Wat bieden wij jou?
Een duurzame en uitdagende werkomgeving waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s aan de slag gaat. Je krijgt volop ruimte om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen, waarbij sprake is van een goede balans tussen werk en prive.
Je komt te werken in een leuk team waarbij vanuit alle disciplines mensen zijn aangesloten. Dit team bestaat o.a. uit een recruiter, een bedrijfsjurist (die tevens partner is binnen De Hooge Waerder) en een loonspecialist.

Waar je in elk geval op kunt rekenen:

 • een salaris van minimaal € 2.600,- en maximaal € 3.500, afhankelijk van kennis en ervaring op fulltime basis
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld
 • collectieve zorgverzekering en pensioenregeling
 • een 24 tot 32-urige werkweek, flexibel in te delen
 • een smartphone en laptop
 • thuiswerkregeling
 • flexibele werktijden
 • veel aandacht voor jouw vitaliteit en gezondheid
 • jaarlijks personeelsuitje (indien weer mogelijk vanwege COVID-19) in Nederland of in het buitenland met overnachting.

Wie ben jij?
Je vindt het leuk om met administratieve processen bezig te zijn. Je snapt hoe verschillende systemen werken en misschien nog wel het belangrijkste: je bent resultaatgericht. Samen met het team zorg je voor duidelijke communicatie. Je bent proactief en ziet waar jouw aandacht nodig is en stelt hierin de juiste prioriteiten. Communicatief ben je zeer vaardig op verschillende niveaus, van partner tot medewerker tot klant. Je vindt makkelijk je weg in de organisatie en bent toegankelijk voor collega’s.
Je werkt accuraat, bent integer en denkt vooral in oplossingen en mogelijkheden. Je werkt graag samen met anderen, maar kan ook heel goed zelfstandig werken en durft initiatief te nemen.

Verder beschik jij over:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van HR
 • Relevante kennis van wet- en regelgeving binnen HR
 • Uitstekende kennis van Microsoft Office
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Grote mate van zelfstandigheid en resultaatgerichtheid

Direct solliciteren of meer informatie?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan je cv via de solliciteerbutton voor een vrijblijvende kennismaking. Wil je eerst meer informatie? Geen probleem. Neem contact op met De Hooge Waerder op nummer 088-5180000 of met Linda de Noronha, recruiter, op 06-81918364.

Wie zijn wij?
De Hooge Waerder is al ruim 40 jaar een allround dienstverlener. Op onze vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Heerhugowaard, Haarlem en Amsterdam werken ongeveer 150 collega’s. Op alle locaties hebben wij een grote en gevarieerde klantenportefeuille. Voornamelijk MKB maar ook grote ondernemingen en internationale bedrijven behoren tot onze klantenkring.

Ondernemers kunnen bij ons terecht voor al hun vraagstukken. Omdat we energie krijgen van het vertrouwen van onze klanten. Omdat we ondernemers willen ontzorgen, bijstaan en begeleiden op hun pad. Omdat we trots zijn op de kennis en kunde waarmee we dat doen. Wil je meer weten over De Hooge Waerder? Bekijk dan onze website.

Plaats: Alkmaar

Opleiding: HBO

Tijd: 24-32 uur

Solliciteer nu!

Door verder te gaan met het versturen van dit formulier bevestig je akkoord te gaan met onze privacy verklaring.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures

Door verder te gaan met het versturen van dit formulier bevestig je akkoord te gaan met onze privacy verklaring.