Kom jij werken als Assistent Accountant in de controlepraktijk?

Benieuwd naar de Controlepraktijk?

Een gezonde werk-privé balans, ruimte en vrijheid voor je studie en je eigen carrièretempo bepalen. Dat mag jij van ons verwachten. Van het werken voor gevestigde mkb-bedrijven tot het ondersteunen van grote internationale ondernemingen in de regio. Ontdek op deze pagina meer over het werken als assistent accountant in onze Controlepraktijk. Kies jij voor accountancy buiten de gebaande paden?

Werken in de Controlepraktijk bij De Hooge Waerder

Wil je werken in een omgeving waar betrokkenheid en informeel contact voorop staan? Bij ons ervaar je de warmte van een hecht team, vergelijkbaar met de sfeer van een familiebedrijf. Je kunt altijd bij je collega’s terecht of meedoen aan één van onze vele activiteiten. We zetten ons samen hard in, maar begrijpen ook dat er meer is dan werk alleen. Of je nu van voetbal houdt, graag padel speelt, of simpelweg tijd wilt doorbrengen met je vrienden of je gezin. In de Controlepraktijk van De Hooge Waerder streven we niet alleen naar een gezonde
werk-privé balans, we zorgen er ook daadwerkelijk voor.

Werken als assistent accountant betekent voor jou

Je eigen carrièretempo bepalen
Wil je doorgroeien tot partner of director? De mogelijkheid is er, maar het hoeft niet. Wil je tijdelijk versnellen of juist even pas op de plaats maken, dan kan dat ook. We luisteren naar jouw ambities en stellen samen een op maat gemaakt stappenplan op.

Werken voor klanten in jouw regio
Bij De Hooge Waerder werk je voor mkb-bedrijven, bekende namen en internationale klanten in Noord-Holland. Het voordeel? Je kent ze van naam en ze zijn gevestigd dicht bij huis.

Betaald studeren
Heb je de ambitie om register accountant te worden? De Hooge Waerder betaalt niet alleen je studie, maar ook je studiedagen. Ervaar de flexibiliteit om je studie naast je werk te volgen, terwijl wij de faciliteiten bieden.

Werken voor internationale klanten
Wil je naast lokale klanten ook ervaring met internationale bedrijven opdoen? Leer over buitenlandse wet- en regelgeving en ontdek verschillende organisatiestructuren.

Gezonde werk-privé balans
Wij vinden een gezonde werk-privé balans vanzelfsprekend. Doordat we lokaal werken, vermijd je files en zijn je reistijden kort. Zo creëer je meer tijd voor andere zaken die voor jou belangrijk zijn.

DHW Controlepraktijk
René Beets

Wat je verder van ons mag verwachten

Vertrouwen. Bij ons hoef je dat niet te verdienen. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Dit vertrouwen zie je terug in de vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie zelfstandig en op jouw manier in te vullen. Daarnaast zijn we sterk gericht op het delen en vermeerderen van kennis. In onze werkomgeving heerst er geen interne strijd; integendeel, we waarderen en respecteren elkaar. Voor ons als organisatie is het dan ook normaal om onze waardering te uiten. Dit doen we graag door middel van attenties, feestjes en evenementen. 

Vacatures

Ben je klaar voor een gezonde werk-privébalans, wil je lange reistijden vermijden en de regie hebben over je eigen carrièrepad? Bekijk dan onze openstaande vacatures als assistent accountant in de Controlepraktijk.   

Benieuwd naar een dag uit de week van ... ?